Velkommen

“Verdenen vi lever i er mer ustabil en noen gang tidligere. Bare se på hva korona viruset har satt i gang av endringer. Fokus på oss selv og å ha en digital plattform der vi kan møte andre som sitter på hver sin tue er utvilsomt viktig. Sammen kan vi flytte fjell. Sammen kan vi oppmuntre hverandre i hverdagen. Vi kan gjennomføre online møter, ha diskusjonsforum for å diskutere alt fra hvordan vi kan motivere oss selv i tøffe tider, til hvordan man kan opprettholde fokus, dele kompetanse, dele relasjoner. Denne plattformen er gull verdt for oss nå! Dette er en plattform der du kan lære om intervjuteknikk.  Her kan du som kandidat søke jobb eller som arbeidsgiver kan du legge ut stillinger. Bli med å bidra!

Vårt team

Ronny er Daglig leder og Grunder av vår digitale plattform. Med 30 års erfaring innen entreprenørskap, ledelse, forretnings utvikling, leder- / organisasjonsutvikling, salgs- / service utvikling og trening, mental, fysisk og sosial trening, Software utvikling (Improve), har Ronny bredden og dybden av erfaring som trengs for å raskt forstå entreprenører og bedrifter og utvikle skreddersydde løsninger med dokumenterbar effekt.

RONNY A NILSEN

Feng er en av landets smarteste teknologer og har vært ansvarlig teknisk leder for vår digitale programvare innen trening, utvikling og rekruttering; Improve. Med over 15 års erfaring innen programvareutvikling, drift og beslutnings analyse, har Feng Zhu bredden og dybden av erfaring som trengs for å raskt forstå de tekniske aspektene ved utvikling av en programvare som Improve Systems. Han er overbevist om at teknologi vil gjøre prosessene enklere og mer effektiv.

FENG ZHU

Våre samarbeidspartnere

Om oss

Grunnleggerne av ResultatPartner og Improve Performance International har de siste 30 årene jobbet for selskaper i alle størrelser med prestasjons- og resultatutvikling. Vi så et behov for å etablere en digital nettportal med fokus på ulike temaer som handler om å prestere på sitt  optimale nivå. Mye er skrevet om dette men lite er gjort for å samle mennesker og å systematisere all kunnskap, erfaring, metoder som fremmer prestasjoner på et høyt nivå. Hva er egentlig nøkkelen til alle de som presterer på et høyt nivå? Denne “oppskriften” er det vi søker etter i vår portal.

Vår Visjon

Vår visjon er: “Passion to Improve“! Et flertall av menneskene i verden har en eller flere ting i livet de ønsker å forbedre. Enten er det deres helse, livsstil, arbeidsprestasjoner, holdninger, atferd, hvordan man bruker tiden sin med mer. Vi ønsker alle å ha et godt liv eller forbedre dagens livssituasjon. Og for å forbedre oss, må vi ofte gjøre forandringer og å gjennomføre en forandring er noe vi naturlig avviser fordi det ofte er forbundet med noe som er krevende og vondt. Dessverre er dette også hovedårsaken til at de fleste forbedrings- eller endringsprosesser ikke lykkes. Når endringsprosessen blir vanskelig – begynner vi å legge unnskyldninger i hodet vårt for å forhindre de vanskelige oppgaver som kreves. 

Det er her Improve Performance Group kommer inn.

Vi er et fellesskap av lidenskapelige mennesker angående forbedringsprosesser. Visjonen vår «Passion to Improve» handler om å gjøre det litt enklere, mer effektivt og raskere å forbedre det vi ønsker å forbedre.

Våre mål, verdier, ambisjon