FAQ

Hvordan setter jeg opp en bruker konto?

Det første du må gjøre er å trykke på knappen øverst til høyre; Sign Up. Her spør vi om grunnleggende informasjon om deg; navn, telefon, e-post og type rolle du har i dag. Videre ber vi deg om å lese og godta “terms and conditions” og “privacy”.

Hvordan søker jeg på en jobb?

Klikk på Jobb Portal fanen, søk etter stillinger og herfra kan du trykke på Apply for this job knappen som er en blå knapp under logoen. Merk at du må legge deg inn som medlem.

Hvordan kan jeg legge ut en stilling?

Klikk på Jobb Portal fanen, velg “utlys en stilling”, deretter er det bare å legge inn detaljer om kandidaten du søker samt informasjon om ditt selskap. Merk at du må legge deg inn som medlem.

Hvordan legger jeg inn innhold i aktivitets feeden?

Det er super enkelt; bare legg inn det du måtte ha av innhold knyttet til ledelse, salg, personlig utvikling eller annet innhold i forhold det du er opptatt av å dele med medlemmene i portalen.

Hvordan blir jeg medlem av en gruppe?

På siden vil du se en liste med grupper. Disse er enten åpne; dvs. du kan fritt melde deg inn i denne gruppen, eller lukkede; medlemskap kreves invitert av en allerede medlem.

Hvordan blir jeg medlem av et forum?

På siden vil du se en liste med forum. Disse er enten åpne; dvs. du kan fritt melde deg inn i dette forumet, eller lukkede; medlemskap kreves invitert av en allerede medlem. Forum er ofte knyttet opp til en gruppe og via forum vil medlemmer kunne sende meldinger til og fra hverandre samt starte diskusjoner.

Hvordan delta på et seminar?

Dette er enkelt; velg seminaret du vil delta på og klikk på betaling. Deretter vil du motta en ordrebekreftelse samt tid og sted der seminaret skal avholdes.

Hvordan delta på et webinar?

Dette er enkelt; velg webinaret du vil delta på og klikk på betaling dersom det koster penger å delta. Deretter vil du motta en ordrebekreftelse samt link til der webinaret skal avholdes. Vi bruker Zoom per i dag.

Hvordan kan jeg Chatte med medlemmer?

Du kan enten sende de en privat melding, en åpen melding eller du kan invitere en gruppe medlemmer til en felles dialog.

Hvordan kan jeg invitere nye medlemmer?

Under din profil finner du Email invites; fra her kan du se “Sent invites” og “Send Invites”. Under “Send Invites” kan du legge inn fornavn og etternavn samt vedkommendes e-post og trykke send. Han/hun vil da motta en e-post som sier at du har sendt han/hun en invitasjon om å bli medlem i Improve og når de bekrefter denne mottar de et unikt passord for deretter og bli linket inn i portalen. Fra her kan de legge inn person detaljer under “Profiles_Edit”.